« [1] » 
Temat dotyczy artykułu: "Prawie jak rap, czyli najlepsi polscy hip –hopowcy, których jesz"
Aby pisać posty musisz się zalogować. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Tytuł postu Autor Ostatni post
Prawie jak rap, czyli najlepsi polscy hip –hopowcy, których j bams (gość) 2010-02-08 20:24:09
badzik konkret!!!
Waszki G się trochę wystraszyłem, ale jak śmierć Jezusa go porusza, to już mi trochę lepiej."Dwa Kroki" szacunek za tekst. Tak nieśmiało zaproponuję coś swojego- jesteś moim romantykiem, jest mi z Tobą romantycznie :-))))
Re: Prawie jak rap, czyli najlepsi polscy hip –hopowcy, który kola (gość) 2010-02-08 21:48:07
Nie no genialne Ale Lech Roch jest #1 czy #10?
Re: Prawie jak rap, czyli najlepsi polscy hip – hopowcy, któr Jones (gość) 2010-02-09 23:07:20
a się pytam: gdzie jest emi b i żurom?
przecież to krajowa czołówka
Re: Najlepsi polscy hip – hopowcy, których jeszcze nie znacie ana (gość) 2010-02-10 11:08:22
przecież Letni Chamski Podryw jest mega udaną prowokacją i parodią hh... ponad 2 mln wyświetleń na yt. wow.
Re: Najlepsi polscy hip – hopowcy, których jeszcze nie znacie fro (gość) 2010-02-15 17:31:41
znam się na polskim hh trochę i stwierdzam że większość z nich to jakieś lamusy może 2 wykonawców tu pokazanych coś sobą reprezentuje...
« [1] »