« [1] » 
Temat dotyczy artykułu: "Jak zdobyć Windowsa XP?"
Aby pisać posty musisz się zalogować. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Tytuł postu Autor Ostatni post
Jak zdobyć Windowsa XP? Marcin (gość) 2008-07-01 19:10:03
Zawirusowanie komputera przez Windowsa, ściągniętego przez P2P - hahaha. Wystarczy ściągać pliki z dużą ilością źródeł i przede wszystkim pozytywnymi komentarzami (w wypadku np. eMule).
Ale najbardziej śmieszą mnie bajki MS o tym, że system oryginalny jest bardziej niezawodny i nie zawiera niebezpiecznych kodów...
Jak zdobyć Windowsa XP? Myrkul (gość) 2008-07-02 12:15:11
To Ci kolego powiem, że nawet pliki z dużą ilością źródeł mogą być uszkodzone - wiem z doświadczenia.
Jak zdobyć Windowsa XP? vilg (gość) 2008-07-04 13:44:57
"lub darmowe systemy operacyjne takie, jak Linux czy Ubuntu"

A ubuntu to nie linux?
Jak zdobyć Windowsa XP? OMO (gość) 2008-10-05 23:33:21
hehe zgadzam się z Marcinem, czym się różni (tak praktycznie) legalny win w środku od ściągniętego z torrentów? NICZYM!
RE: Jak zdobyć Windowsa XP? trend 2009-05-19 16:43:08

OMO napisał(a):

hehe zgadzam się z Marcinem, czym się różni (tak praktycznie) legalny win w środku od ściągniętego z torrentów? NICZYM!

Windows XP legalny , różni się tym od ściągniętego z torentów ,że .... jest LEGALNY ,co łączy się z tym , że nie będziesz miał problemów, w razie kontroli Twojego PC.

inter
Re: Jak zdobyć Windowsa XP? strasznyfilm (gość) 2010-04-16 14:08:05
No trzeba kupic i to XP windows poniewarz ja sam "siedze" juz pare lat na roznych systemach i jako amator nie mam zadnego pozytywnego przekazu ,czyli zdania o systemach innych niz xp , inne systemy to tylko przegladanie stron internetowych i jakies skromne dodatki , jesli chcesz pograc masz do wyboru "mnustwo gier" ;p zaczynajac od pac mana konczac na tetris , chcesz cokolwiek innego wystarczy sobie napisac program ;p , więc xp tylko na niego jestesmy skazani to system ktory zostal do konca zrobiony dopracowany sp3 itp , chyba ze ktos sie dobrze zna to moze sobie uzywac innych systemow ,albo dla zwyklych uzytkownikow do przegladania stron w necie , a tez nie tak do konca bo trzeba flash i jave instalowac czasem nie ma do twojego obecnego systemu i tyle ;p
« [1] »