| Tytuł postu | Autor | Ostatni post |
|---|---|---|
| Wrocławski aquapark otwarty | zszokowany (gość) | 2008-02-22 23:41:34 |
| jezu/... jakie ceny w polsce strasznie zdzieraja z klientow. ja jezdze albo na slowacje albo do austrii. tyle co tam wydam to tu by mi starczylo moze na dwa dni karnetu | ||
| Wrocławski aquapark otwarty | Osa (gość) | 2008-02-23 18:22:43 |
| Wole jechac do Polkowic niz tu tyle bólić.Szok a mieszkam tak blisko i myslałam o karnecie. | ||
| Wrocławski aquapark otwarty | MIRAS (gość) | 2008-02-23 18:27:02 |
| To jest jakis szok!!!W Łodzi tez otworzyli SUPER!baseny ale"ludziska" tam jest o wiele taniej | ||
| Wrocławski aquapark otwarty | juby (gość) | 2008-02-24 21:45:07 |
| oni chyba zartuja z tymi cenami?? po prostu zal.com.pl powinni zmienic nazwe na aquazdzieraczpark :] | ||
| Wrocławski aquapark otwarty | * Olcia * (gość) | 2008-02-28 18:05:47 |
| Nie pszesadzajcie trochę, inni tam też musza zarabiać nie mówię o prezesie tego Aqua Parku ale o np. sprzątaczkach | ||
| Wrocławski aquapark otwarty | Aga (gość) | 2008-03-01 11:17:42 |
| no troche przesadzacie.. | ||
| Wrocławski aquapark otwarty | Pati (gość) | 2008-03-04 13:06:21 |
| Te ceny to jakieś przegięcie pały!! Ludzie dajcie niższe ceny to będziecie mieć więcej ludzi i szybciej na tym zarobicie!!!!!!!!!11 | ||
| Wrocławski aquapark otwarty | Edycia (gość) | 2008-03-08 12:12:22 |
| Inwestycja kosztowala 140 mln zł! Teraz musi im sie zwrocic. Jesli dadza za wejsciowke 10 zł to do 2050 roku im sie nie zwroci! | ||
| Wrocławski aquapark otwarty | Tina (gość) | 2008-03-09 17:37:51 |
| Troche drogo a przeciez nie tylko dzieci prezesow chcialyby tam pojsc.Ja mieszkam w Anglii i za basen, jacuzzi, saune i laznie parowa place 25zl w przeliczeniu na polskie.Dodam ze nie mam ograniczenia czasowego.Wiec jak mam zamiar spedzic tam dwie lub trzy godziny to nie mam dodatkowych oplat. | ||
| Wrocławski aquapark otwarty | iza (gość) | 2008-03-10 21:57:38 |
| bez przesady nie jest nie wiadomo jak drogo 14 zl jak dla mnie to nie duzo a naprawde warto bo bylam . normalny basen koszuje we wroclawiu kolo 10 zl a tu placisz w moim wypadku ulgowy 14 i masz frajde straszna | ||
| Wrocławski aquapark otwarty | maik (gość) | 2008-03-24 08:12:44 |
| ceny są kosmiczne ale niechce mi się jechać do polkowic.Może ktoś wie wlany ponidziłek jest otwarty aquapark. | ||
| Wrocławski aquapark otwarty | MIN (gość) | 2008-03-30 09:52:28 |
| Ceny są kosmiczne, jestem osoba pracującą. Nie stać mnie na ten basen. Gdybym chciał się wybrać z rodziną (tylko trzy osoby) musiałbym wydać grubo ponad 150 zł, wariactwo. Informacyjnie dla tych co uważają że takie inwestycje muszą się zwrócić: nigdy się nie zwracają, miasto jest zadowolone jak nie musi dokładać na funkcjonowanie. Tegu typu inwestycje na całym świecie są dotowane. To nie są straty tylko dotacje tak już jest rekreacje trzeba wspierać. Jeszcze jedna sprawa: wstyd dla miasta żeby pierwszy tego typu ośrodek powstał dopiero w 2008 roku, to jest wstyd. | ||
| Wrocławski aquapark otwarty | Pracownik:) (gość) | 2008-04-28 14:31:10 |
| Fakt ceny sa kosmiczne ale one zmaleja bo musza im sie zwrocic koszty wiem bo jestem pracownikiem aqua parku i wiem co mowia ale faktem jest jest ze obecne ceny to poprostu obled. | ||
| Wrocławski aquapark otwarty | Pracownik:) (gość) | 2008-04-28 14:36:17 |
| I chcialbym dodac jeszcze ze w aqua parku pracuje ponad 150 osob mowie o obsludze technicznej ratownikach sprzataczkach kasjerkach itp... | ||
| Wrocławski aquapark otwarty | Marcin (gość) | 2008-05-03 01:38:47 |
| Forum gości Aquaparku we Wrocławiu jest tu:
http://aquapark.wroclaw.pl/forum/ Marcin | ||
| Wrocławski aquapark otwarty | Fin (gość) | 2008-05-19 17:18:08 |
| Od czasu do czasu przebywam w Anglii. Przede wszystkim dla osób które zdecydują sie na częste korzystanie z usług kompleksów sportowych w których znajduje sie oprócz pływalni, wszystko co może poprawić kondycje fizyczną człowieka ( sauny ,siłownie ,aerobik)zachęca sie do kupowania karnetów których cena jest bardzo atrakcyjna . Stosuje sie także znaczne ulgi dla osób które ukończyły 50 lat życia. NP trzy miesięczny karnet który upoważnia do korzystania od poniedziałku do piątku w dowolnych godzinach ,bez ograniczeń czasowych z pływalni ,siłowni , sauny parowej ,suchej ,aerobiku kosztuje zaledwie 48 funtów , czyli 16 funtów miesięcznie. Wniosek z tego ze znaczną cześć społeczeństwa angielskiego nie byłoby stać na korzystanie z wrocławskiego obiektu.A wszystkiemu są winne władze miasta którym jest obojętny stan zdrowia i sprawność fizyczna naszego społeczeństwa. | ||
| Wrocławski aquapark otwarty | ELA (gość) | 2008-05-22 17:06:52 |
| BYŁAM DZISIAJ Z CAŁĄ RODZINKĄ W NASZYM WROCLAWSKIM AQUAPARKU. FAJNY WYPAD RODZINNY. CENY KOSMOS. TO POWINNO BYĆ DOTOWANE PRZEZ MIASTO-POPIERAM. FAKT,ŻE TO WSTYD,ŻE DOPIERO W TYM ROKU POWSTAŁ WE WROCŁAWIU AQUAPARK!!!! | ||
| Wrocławski aquapark otwarty | wrocławianin (gość) | 2008-05-28 09:45:24 |
| WSTYD!!!
Taniej dla 4 osobowej rodziny jest pojechać własnym środkiem transportu na cały dzień do czeskiego Liberca,AQUAPARK BABYLON.Jeszcze zostanie kasa na obiad. ZASTANAWIJĄCE DLA JAKICH ELIT ZOSTAŁ TEN KOMPLEKS ZBUDOWANY???!!! | ||
| Wrocławski aquapark otwarty | saleen (gość) | 2008-06-01 13:59:35 |
| Dobija mnie takie gadanie ze ceny sa teraz wysokie bo musza im sie zwrocic koszta. To powiedzci mi co sie bardziej oplaca....jak przyjedzie pare osob i zaplaci te kosmiczne ceny czy obnizyc cene zeby ludzie przyjezdzali w wiekszym gronie i czesciej niz raz na rok? | ||
| Wrocławski aquapark otwarty | gość za miasta (gość) | 2008-06-05 09:44:08 |
| no super tylko czy stać nato przeciętną rodzinkę na takie wypady raz w tygodniu | ||
| Wrocławski aquapark otwarty | mala (gość) | 2008-06-10 22:54:28 |
| Super ,że wreszcie udało się po tylu latach zbudowac basen dla wszystkich dostępny Z TYLOMA ATRAKCJAMI. Do tej pory dziedziczylismy takie obiekty po niemcach .Szkoda ,ze jest tak drogo i ze bilet rodzinny dyskwalifikuje jedno dziecko ( bilet rodzinny to 2 osoby dorosłe plus JEDNO DZIECKO) | ||
| Wrocławski aquapark otwarty | wtyka (gość) | 2008-06-21 21:07:45 |
| ziemieńcie te ceny bo nikt dowas nie będzie przychodził nawet na marsie niema takich cen może zamieszkam na marsie.aqoua park jest fajny ale kasy tyle niemam | ||
| Wrocławski aquapark otwarty | paw (gość) | 2008-07-08 00:59:58 |
| ZŁODZIEJE! | ||
| Wrocławski aquapark otwarty | bea (gość) | 2008-07-19 10:32:49 |
| Pikny obiekt na ktory czekalo cale miasto.Rozczarowalam sie cenami biletow.Na taka przyjemnosc stac ludzi bogatych,a Ci z nizszej klasy moga tylko pomarzyc.Obnizcie ceny!gwarantuje,ze przyjdzie wiecej osob i z nawiazka zwroca sie koszty inwestycji.A ile dzieci z przecietnych rodzin,bedzie szczesliwych.Zastanawiam sie dla kogo wybudowaliscie ten obiekt?dla tych z rzadu? | ||
| Wrocławski aquapark otwarty | Aura (gość) | 2008-08-04 20:10:42 |
| Sam Park jest naprawdę Ładny, natomiast pŁacić za stanie w kolejce to zwykłe oszustwo!!! Nie dość, że z jednym dzieckiem zapłaciłam więcej niż jak gdybym miała dwoje, to jeszcze musiałam dopłacić za 25 min. stania w kolejce po wyjściu z szatni!!! Czy nie można zrobić jakiegoś scanera przy szatni????? Nie będę już komentować, tego, że są tylko 2 kasy do wejścia i 2 do wyjścia!!! Oszuści i złodzieje!!! A Pani kasjerka powiedziała, że skoro stać mnie na przychodzenie tu, to stać mnie również na dopłaty!!! Dziękuję bardzo, nie po to ciężko pracuję, żeby ktoś mnie jawnie okradał!!! Wolę jechać do Czech- tuż przy granicy są 2 AquaParki!!! |