| Tytuł postu | Autor | Ostatni post | ||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Czego pragną mężczyźni, czyli kobiecy poradnik przez mężcz | gość (gość) | 2008-01-10 14:40:45 | ||||
| co do komplementow: Faktycznie cenne sa takie, ktore chwala starania faceta - np. ze wybral swietna restauracje ale jesli bym uslyszal od dziewczyny, ze mam fajne buty.. hmmmm... | ||||||
| Czego pragną mężczyźni, czyli kobiecy poradnik przez mężcz | gość (gość) | 2008-01-10 14:49:21 | ||||
| Ps. a co do klotni to swieta racja! Dlugie milczenie a tymbardziej udawanie ze wszystko jest ok (a to sie wyczuje!) jest WYJATKOWO irytujace. I jeszcze jedna wazna rzecz - nie powinniscie zapominac drogie Panie, ze mezczyzni tez lubia czasem niespodzianki a juz wyjatkowo mile jest gdy od czasu do czasu to Wy zainicjujecie lozkowe igraszki | ||||||
| Czego pragną mężczyźni, czyli kobiecy poradnik przez mężcz | komentatorka (gość) | 2008-02-16 16:54:25 | ||||
| jak to? w tym artykule pare potrzeb kobiet bylo wymienione, wiec musicie nieco na ten temat wiedziec. Oczywiscie zgadzam sie z tym wszystkim co bylo tu napisane. Oczekujecie od kobiet zrozumienia, czasem przemilczenia sytuacji, ale te wlasnie sprawy ktore maja akceptowac kobiety u mezyczyzn to te ktore kobiety oczekuja od facetow. Kobieta rowniez potrzebuje u mezczyzny poswiecenia. Jaki to zwiazek gdzie tylko kobieta sie poswieca i robi wszystko by nie zalamac mezczyzny, by czul sie jak najlepiej? Kobieta tez tego potrzebuje. Czasem trzeba i zmusic sie do romantycznosci, gdy kobieta tego potrzebuje. Czasem trzeba pokazac kobiecie, ze woli sie posiedziec z nia wieczorem niz isc na piwo z kumplami. Jej tez takich gestow potrzeba. Ona tez to docenia. A czego jeszcze potrzebuje kobieta? najczesciej porownuje sie swojego faceta do facetow najblizszych kolezanek. Podziwia sie za to ze potrafia jednak tmezczyzni raktowac swa kochana jak ksiezniczke "i to akurat jest moja kolezanka a nie ja". Nie wierze w to ze mezczyzna jest osoba mniej myslaca. Dlatego wiec nie wpadnie na to, by przygladnac sie od czasu do czasu bacznie swojej kobiecie co ona podziwia u innych w zachowaniu?to chyba nie jest trudne. W ten sposob daje mezczyznie do zrozumienia jak chcialaby, aby czasem sie zachowal, gdy ten nawet na to nie zwroci uwagi. To daje kobiecie do myslenia, ze mezczyzna nie probuje sie starac dostatecznie. Trzeba miec oczy szeroko otwarte. Kobiecie jak zalezy, malo co przeoczy. Mezczyznie zas, zdarza sie to nagminnie, a co najbardziej irytujace, to wytlumaczenia( nie mialem czasu, chcialem tak zrobic ale mnie wyprzedzilas, musialem pojsc do kolegi bo mnie prosil-no tak koledze od razu na pomoc a kobieta niech poczeka:]). Cierpliwosc kobiet jest bardzo wazna. ale niektorzy mezczyzni nie maja co do tego granic. | ||||||
| Czego pragną mężczyźni, czyli kobiecy poradnik przez mężcz | koment. (gość) | 2008-02-16 17:44:09 | ||||
| komentujac prezenty. Macie z nimi zawsze problem tak? a robicie cos w tym kieruunku by nie miec tego problemu? to nie jest trudne. wystarczy przygladac sie kobiecie czym sie tak naprawde interesuje(np.przy regale w sklepie, nie stac jak slup i czekac az skonczy ogladac produkty mowiac sobie w duszy"matko ile jeszcze bede czekal", tylko najzwyczajniej zainteresowac sie tym co ma w rece, zapytac, porozmawiac). Trzeba byc choc troche kreatywnym czlowiekiem..pokazcie swoim paniom ze stac Was na wiele. Wolelibyscie aby partnerka powiedziala Wam prosto w twarz czego chce w prezencie, ale to jest zbyt proste. Czy kiedykolwiek gdy dziewczyna przy was ogladala katalog z kosmetykami, zainteresowaliscie sie co ona tak naprawde z tego katalogu chce? chce zamowic? Moze tego nie slyszycie, ale kobiety czesto mowia co im sie przydaje. Jak nie macie pamieci to zapisujcie sobie to gdzies. Tak wiele rzeczy mozna u kobiet zaobserwowac, tak wiele mozna samemu sie nauczyc. Prezent nie musi byc wielkim problemem. Wazne jest tylko zebyscie przykladali uwage do takich drobnych rzeczy. Kobieta idac z mezczyzna na zakupy chce by ukazal male zanteresowane, nawet gdy sie na tym nie zna(na kosmetykach, ubraniach). Nawet lepiej jak sie nie zna, bo wtedy to znak ze chce to poznac. A jak nie wykazuje zainteresowania, to wtedy ma problem. Mozna tez spogladnac na to co kobita kupuje facetowi. Napewno kupuje to co jej sie podoba, albo jesli to w miare neutralna rzecz to najprawdopodobniej tez chcialaby takie cos dostac. Mozna myslec pod takim tez katem. Pametajcie, detale sa bardzo wazne. Powodzenia w dalszym wyborze prezentwo. | ||||||
| Czego pragną mężczyźni, czyli kobiecy poradnik przez mężcz | guy (gość) | 2008-02-24 13:49:41 | ||||
| w sumie masz jedna wielka racje w tych komentarzach, o ile to jedna i ta sama osoba. Musisz byc doswiadczona osoba, madra i rozsadna. Moglbym dostac jakis kontakt do Ciebie? | ||||||
| Czego pragną mężczyźni, czyli kobiecy poradnik przez mężcz | Maja (gość) | 2008-11-25 16:00:21 | ||||
| glupie bardzo jest to co napisalaś...z tymi prezentami jest roznie...mezczyznie trudno cos wybrac partnerce jezeli chodzi o kosmetyki...na prezent lepiej nie kupowac takich rzeczy...lepiej np zaprosic ją na romantyczna kolacje, albo gdzies zabrac na wycieczke, albo zorganizowac jakaś imprezke w domu ze znajomymi...chodzi o gesty a nie o rzeczy materialne ktore wkoncu sie zuzyją i zadna po nich pamiatka i wspomnienie... dlatego kosmetyki odpadają...mysle ze ja napisalam tak jak trzeba i powinno byc | ||||||
| Re: Czego pragną mężczyźni, czyli kobiecy poradnik przez mę | pogodny małżonek (gość) | 2009-06-15 18:19:52 | ||||
| Ja za to polecam poradnik który świetnie określa czego oczekuje kobieta od mężczyzny w związku. Co robić aby związek byl udany?
"Tajniki udanego związku" to poradnik pisany przez faceta z 10 letnim stażem zajmującego się od wielu lat psychologią związku. szczegóły na stronie: http://www.poradnik.jak.pl | ||||||
| Re: Czego pragną mężczyźni, czyli kobiecy poradnik przez mę | panna M. (gość) | 2009-11-13 14:40:17 | ||||
| Uważam, że tłumaczenie panów iż nie są wystarczająco bystrzy i czasami trzeba im coś podpowiedziec w wielku kwiestiach jest dla nich wyjątkowo wygodne. Nie wiem dlaczego sie tak "utarło". Każdy człowiek czy to kobieta czy mężczyzna ma swój rozum, którego powinien używac. Uwazam, że jesli dwoje ludzi się darzy uczuciem to oboje powinni dbać o to żeby uszcześliwiac ukochaną osobę. Nie mam na mysli prezentów, szalonych niespodzianek lecz najnormalniejsze w świecie gesty. Jeśli nasz pan chce o nas dbac, troszczyc się i utwierdzac w przekonaniu, że faktycznie jestesmy kims waznym a nawet najwazniejszym w ich zyciu to nawet w zyciu codziennym ma szanse nas o tym przekonac. Jest wiele sytuacji, które dają taką mozliwosc...tylko trzeba chcieć!! W związku nie można trwać - trzeba go pielęgnować!! | ||||||
| Re: Czego pragną mężczyźni, czyli kobiecy poradnik przez mę | anetabaj | 2010-02-07 20:33:22 | ||||
| a dziewczyny zajrzyjcie na www.kurki.pl i pocwiczcie wysylajac e-maile co dziala na facetow | Warszawa |
| ||||
| Re: Czego pragną mężczyźni, czyli kobiecy poradnik przez mę | m (gość) | 2010-02-08 20:18:13 | ||||
| Mężczyźni doskonale wiedzą czego pragną kobiety, bo mówi się o tym wszędzie. O mężczyznach natomiast jest niewiele, z resztą wystarczy spojrzeć na to, że kobiety dbają tylko o wygląd, żeby stwierdzić, że niewiele o nas wiecie | ||||||
| Re: Czego pragną mężczyźni, czyli kobiecy poradnik przez mę | Feniks - trener uwodzenia (gość) | 2010-02-24 02:54:36 | ||||
| ten artykul pokazuje tylko jak wiele jest stereotypów, mając nie wiele wspólnego z praktyką | ||||||
| Re: Czego pragną mężczyźni, czyli kobiecy poradnik przez mę | Olala (gość) | 2010-03-09 11:27:37 | ||||
| A mnie sie podobalo ;] I az dziwne ze faceci sami z siebie cos takiego zrobilo dla nas o_o |