« [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
Temat dotyczy artykułu: "Zabójczy lek na odchudzanie"
Aby pisać posty musisz się zalogować. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Tytuł postu Autor Ostatni post
Zabójczy lek na odchudzanie Lora (gość) 2007-08-05 12:27:35
Artykół ukazujący jak najbardziej rzeczywistośc .Chć przyznam ,ze dla dziewczyn które maniakalnie chcą się odchudzać ten artykół je nie tylke zachęci co jeszcze wskarze mozliwosci jak i gdzie go zdobyć... tak wiec moim zdaniem jest to lekka głupota...ostroznie z takimi textami... bo moga wiecej zaszkodzić niż przynieśc oczekiwany efekt w postaci zniecheciena...
Zabójczy lek na odchudzanie ja (gość) 2007-08-07 14:59:50
a może raczej "artykuł" a nie "artykół"co LORA?
Zabójczy lek na odchudzanie waga (gość) 2007-09-19 08:36:53
kilka miesięcy brałam ten lek, nie miałam żadnych problemów z odstawieniem, o jakim uzależnieniu tu piszą???? Oczywiście że się go bierze aby "odzwyczaić" od złych nawyków żywieniowych a nie aby spalił komórki tłuszczowe.
Zabójczy lek na odchudzanie antarktis (gość) 2007-09-21 15:07:39
no co ty 'ja', nie wiesz, że "szkoła óczy"
Zabójczy lek na odchudzanie Gosia (gość) 2007-10-03 19:39:10
Brałam adipex retard pod nadzorem lekarza przez 2 kuracje po 30 tabletek.Lek brany pierwszy raz spalił mi 10 kilo tłuszczu na miesiąc.Potem nakazano mi przerwę dwumiesięczną.Późniejsza kuracja nie była już tak szybciutka jak pierwsza.Nie miałam żadnych problemów z odstawieniem leku ani żadnych dolegliwości w czasie jego stosowania.W czasie przerwy przytyłam może z kilo.Potem w drugiej fazie schudlam 4 kilogramy.Od 3 miesięcy nie biorę leku a chudnę.Zwiększyłam ilość ruchu,mniej jem,lepiej się czuję.
Zabójczy lek na odchudzanie brak (gość) 2007-10-19 14:51:32
Brałam ten środek, pomimo początkowej niepewności, ale wszystko było ok. Schudłam około 3kg przez 2 tygodnie.Adipex tylko WSPOMAGA odchudzanie. Nie czujesz głodu, więc możesz racjonalnie się odżywiać. Przez pierwsze dwa dni trochę bolała mnie głowa, ale żadnych innych skutków nie miałam, więc uważam, że ten artykuł jest mocno przesadzony. Gdyby tak patrzeć, to nawet popularny chrom jest niebezpieczny.
Zabójczy lek na odchudzanie paa (gość) 2007-10-26 13:10:46
ja biore ten lek i nie czuje żadnych dolegliwości więc niech sie nie wypowiadają ci ktorzy sie nie znają
Zabójczy lek na odchudzanie ROBACZEK (gość) 2007-10-29 12:03:04
ja stosowałam adipex -skutek: torbiel na jajniku,spóżniejąca się miesiączka,testy ciązowe podatnie a USG nie wykazało ciąży. jeśli ktoś stosuje doustną antykoncepcję radze nie brać adipex-u kumpela zaszła w ciąże bo to świństwo rozregulowało jej gospodarkę formonalną.
Zabójczy lek na odchudzanie 0 (gość) 2007-11-11 20:47:39
mam 18 lat. adipex retard zaczełam brać 11 września 2007 roku i warzyłam wówcza 83 kilogramy i miałam 172cm wzrostu byłam cholernie zdesperowana miałam dośc życia wszystko mi sie waliło na głowe( wcześniej jeszcze w maju 2007 ważyłam 70kg)moja ciocia dowiedziała się od znajowmiej o adipexie. zaczełam go brać 11września 2007 dziś jest 11 listopada 2007 rok ja waże 70 kg scchudłam 13 kg a został mi jeszcze miesiac kuracji( kuracja ma 100 tabletek ja wziełam 70 już) jeszcze 3 tygodnie temu byłam szczesliwabo adipex też dodał mi energi ale juz od 2 tygodni tak napewno jestem niby aktywna mam dużo energii w sobie ale czuje że nadal jesgtem beznadziejna cześniej nosiłam rozmiar 44 a w spodnie jeans rurki rozmiar 32 niewchodiłam nawed udem teraz mam 30 i jest zaluźna moi rodzice mówią mi że wygladam świetnie no bo niby waże 70 kilo ale ja jestem wysoka mam długie nogi ale ja stojąc przed lustrem wyrywam sobie wlosy czuje ze jestem gruba, moje koleżanki myśla ze jestem szczesliwa bo zartuje tryskam energia i mi zazdroszcza ale ja tylko udaje niechce zeby ktokolwiek wiedział ze mki nic niewychodzi więc apeluje nie angazujcie sie w adipex retardja nie piesze tego zebyu sie wymadrzac tylko zeby uratowac mam tyłki teraz po posiłku najczęsciej wymiotuje a jak wchodze do domu gdzie pachnie gotujacym sie objadem odrazu robi mi sie niedobrze adipex to srodek gorszy od niejednego dopalacza czy tez narkotyku....
Zabójczy lek na odchudzanie 0 (gość) 2007-11-11 20:47:40
mam 18 lat. adipex retard zaczełam brać 11 września 2007 roku i warzyłam wówcza 83 kilogramy i miałam 172cm wzrostu byłam cholernie zdesperowana miałam dośc życia wszystko mi sie waliło na głowe( wcześniej jeszcze w maju 2007 ważyłam 70kg)moja ciocia dowiedziała się od znajowmiej o adipexie. zaczełam go brać 11września 2007 dziś jest 11 listopada 2007 rok ja waże 70 kg scchudłam 13 kg a został mi jeszcze miesiac kuracji( kuracja ma 100 tabletek ja wziełam 70 już) jeszcze 3 tygodnie temu byłam szczesliwabo adipex też dodał mi energi ale juz od 2 tygodni tak napewno jestem niby aktywna mam dużo energii w sobie ale czuje że nadal jesgtem beznadziejna cześniej nosiłam rozmiar 44 a w spodnie jeans rurki rozmiar 32 niewchodiłam nawed udem teraz mam 30 i jest zaluźna moi rodzice mówią mi że wygladam świetnie no bo niby waże 70 kilo ale ja jestem wysoka mam długie nogi ale ja stojąc przed lustrem wyrywam sobie wlosy czuje ze jestem gruba, moje koleżanki myśla ze jestem szczesliwa bo zartuje tryskam energia i mi zazdroszcza ale ja tylko udaje niechce zeby ktokolwiek wiedział ze mki nic niewychodzi więc apeluje nie angazujcie sie w adipex retardja nie piesze tego zebyu sie wymadrzac tylko zeby uratowac mam tyłki teraz po posiłku najczęsciej wymiotuje a jak wchodze do domu gdzie pachnie gotujacym sie objadem odrazu robi mi sie niedobrze adipex to srodek gorszy od niejednego dopalacza czy tez narkotyku....
Zabójczy lek na odchudzanie grubasek (gość) 2007-11-15 14:00:28
po przeczytaniu tego wszystkiego trochę się przeraziłam,sama zażywam te tableteczki od tygodnia i juz mnie mniej prawie 3 kg.ale nie powiem żebym nie czuła głodu,nadal walcze z soba zeby nie podjadac.mam na miesiąc kuracji i na tym konczę.Czasami tylko boli mnie glowa.
Zabójczy lek na odchudzanie pysia (gość) 2007-11-17 18:19:38
proszę o info gdzie moge kupic adipex musze schudnac 10 kg.
Zabójczy lek na odchudzanie adaxia (gość) 2007-11-29 18:22:22
a ja brałam to,w ciągu 5 miesiecy schudłam 20 kilo,żadnych skutków ubocznych i mineło juz pół roku ani grama nie przytyłam,a sporo jem.tableteczki cudo,ale jak kto woli
Zabójczy lek na odchudzanie karola (gość) 2007-12-08 14:22:54
hey Dziewczyny. pomożcie dajcie mi jakies pewnie namiary na osobe ktora sprzeda mi pewny adipex. pilnie potrzebuje . prosze Was POmozcie. pozdrawiam
Zabójczy lek na odchudzanie ketty (gość) 2007-12-14 19:04:36
Chce kupić adipex retard.Potrzebuje pewnego sprzedawcy.Proszę o pomoc bo musze schudnąć 10kg.Wszystkich którzy posiadają ten lek w sprzedaży proszę o kontakt ze mną na mojego e-maila ketty65@wp.pl
Zabójczy lek na odchudzanie Justyna (gość) 2007-12-16 23:49:20
Jak czytam te bzdury na temat adipexu to mi sie slabo robi,owszem o braniu leku powinien decydowac lekarz poniewaz trzeba miec zdrowe serce i unormowaane cisnienie.Dziwne ze w innych krajach jest on legalnie sprzedawany a w polsce dostepne legalnie sa srodki ktore naprawde nie sa warte tych pieniedzy.W czechach lek ten dostepny jest za ponad 30 zl,w internecie znalazlam adipex za ponad 100 zl,interes nielegalnych handlarzy kwitnie a zakaz w polsce tylko bardzej naraza dzewczyny na ryzyko ktore bez konsultacji i badan decyduja sie na jego branie.Bralam lek po urodzeniu dzecka,przytylam 33 kilo,sport,dieta i adipex pozwolily mi wrocic do swietnej figury.Wiadomo jest to chemia,ale nie robmy z tego pigulki smierci,blokujac legalny dostep do leku bardzej naraza sie ludzi ale to polska,u nas rzadza inne prawa:/
Zabójczy lek na odchudzanie żal (gość) 2007-12-20 11:04:40
To wcale nie bzdury moje drogie. We wtorek odbył się pogrzeb koleżanki.. adipex to tabletki które robią straszne spustoszenie w organizmie. A w tedy już dzieje sie wszystko. Najwiekszemu wrogimi nie polecam!!!!!!!!
Zabójczy lek na odchudzanie nie chrzan (gość) 2007-12-20 20:46:44
opowiadasz bzdury, gdyby ktos umarł przed adipex sprawa byłaby nagłosniona na całą polskę!!!!!!!zastanów sie zanim drugi raz napisze sz jakas bzdurę
ja biorę adika juz trzeci miesiac i jest ok , schudłam ponad 20kg!!!czuję sie dobrze
fakt!!!adipex jest lekiem niebezpiecznym i tylko i wyłacznie dla rozsadnych i powaznych ludzi jak ktos ma sieczkę w mózgu to nie polecam!!!
tak jak z kazdym lekiem trzeba ostroznie i nie wolno przesadzac !!!
klarra3@interia.eu
Zabójczy lek na odchudzanie do justyny (gość) 2007-12-20 20:50:33
justynko droga!!adipex w czechach 30tabl kosztuje nie całe 40zł w przeliczeniu na złotówki, dodaj do tego koszt recept jaki sprzedawca ponosi bo nie myslisz chyba ze za darmo lekarze je wystawiaja dolicz koszta podrózy ...gdybys pomyslała to zobaczyłabys ze handlarze wcale tak duzo na tym nie zarabiaja
pojedz sama do czech jesli to takie tanie
tylko dolicz koszta podrózy minimum 100zł za recepte(lekarze boja sie po nagonce i licza sobie wiecej niz kiedys) plus koszt adika i mądralo juz masz duzo wiecej niz w necie!!
ale bezmyslnie gadac kazdy potrafi no nie??
Zabójczy lek na odchudzanie docia:*:)) (gość) 2007-12-25 16:58:46
hej tez chce kupic adipex poszukuje sprzedawcy i jak ktos wie cos na ten temat to piszci na docia.niem@interia.pl-czekqam.
Zabójczy lek na odchudzanie sasa (gość) 2007-12-27 00:47:32
hej. Kupie oryginalne opakowanie 30tabletek. kontakt sandra_a@gazeta.pl
Zabójczy lek na odchudzanie Madzik (gość) 2008-01-05 11:36:33
Za 30 tabletek zapłacicie około 100zł, bo w ostatnim czasie podrożały.. Tyle, że ona są sprowadzane z Czech.. Zamawiasz a oni przywożą, Ci prosto z Czech.. Pozdrawiam
Zabójczy lek na odchudzanie Jagoda (gość) 2008-01-08 19:37:40
Też chcjałabym kupić adik bo wiem ze jest skuteczny ale chcjałabym sprawdzić przesyłke bo już raz się nadziałam tel 506340522
Zabójczy lek na odchudzanie jolka (gość) 2008-01-09 12:55:38
bralam adipex i juz mi sie skonczyl powiedzcie mi prosze jak moge go dostac.od kogo moge go zamowic pozdrawiam .
claudia.vanessa1@onet.eu
Zabójczy lek na odchudzanie AGNIESZKA (gość) 2008-01-14 19:58:26
SIEMA NIE WIECIE JAK MOGE DOSTAC ADIPEX ROWNIEZ JESTEM ZAINTERESOWANA MOJ e-mail to; agnieszka.ruda@o2.pl
« [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »